Tuesday, April 7, 2015

Temporarily only. :)

Assalamualaikum semua!

Mungkin ramai yang perasaan, saya privatekan blog ni for few weeks. So ramai tak boleh buka blog  ni. Sorry bebanyak. Cerita ABHT masih dlm pembikinan. Saya sedang edit even bab-bab awal. So banyak amendment jadi especially part Hana & Daim sedang berseteru. Tapi saya tak upload yg dah amend sbb impian saya nak bukukan cerita tak seberapa ni (insya Allah ada rezeki, doakan ya). so to attract you guys baca buku tu nanti, saya takkan upload edited version punya. (devilish smile) hehe. okay maybe saya upload certain scenes baru. we'll see. :P

Anyway, jangan risau, saya takkan sesekali abandon ABHT. it's my baby. Mungkin saya akan upload new chapter mungkin tak. sbb dah nak ke penghujungnya pun. Publishers slalu tak nak ambil cerita yg dah ada ending di alam maya. Minta semua faham ya jika tiada update. 

I'm working on this humble story now. Insya Allah. Hopefully ada publisher yg sudi menerima dan publishkan. Anyone know any publisher that might be interested in publishing this humble story, please do let me know. really appreciate it. Thanks korang for your undying support. May Allah reward you guys with Jannahtulfirdaus. Insya Allah. Any comments, suggestions, nasihat, teguran, please taip di bawah ya.

Take care guys. Love you all. <3

-Rosebud (*belanja gambo I sikit. berlatarbelakangkan Sarawak's beautiful emerald sea). ><


Ni doa taubat (recite it selepas solat sunat taubat). 
Moga Allah Maha Penyayang ampunkan dosa-dosa kita, aamiin.
Courtesy of OwhSoMuslim.com

1 comments:

Rashidah Ramlan said...

Mmg pun dik...byk kali cube masuk blog...tp xdapat...sedey...hukhukhuk

Post a Comment