Thursday, August 28, 2014

#MintakMaaf

Rosebud says:

Assalamualaikum sayangs~

Bila kena sound kat komen baru laaa aku nak gatal mintak maaf. huhu..

Sorry bebanyak atas kelewatan meng-update cerita tak seberapa ni. Terlalu terlampau-lampau tak hingat punya busy sampai tak mampu nak curi masa untuk menyambung dan upload cerita.

Hidup sebagai seorang mahasiswa ni lagi busy sebenarnya dari PM. err...

(bunyi cengkerik..... cip cip cip)

Poyonya ayat aku ni kan. Saya baru balik sampling kat Perak, sekarang ni tengah prep utk masuk sem terakhir. Tak sabar nak habiskan master ni. arghh! Insya Allah, saya akan cuba sedaya upaya curi masa untuk menaip ya. Don't worry. Cerita ni masih kukuh di hati saya and I would never abandon it. Never. 

Please korang, bersabar and keep on supporting me. Yeah saya ada masa menaip entry mintak maaf tapi takda masa nak taip ABHT. Banyak alasan kan. Maaf....

Hontou ni gomennasai!

Insya Allah will update. soon. maybe. but will update. Promise!

Thanks byk korang and take care. I love you ols to the moon head to stars back to earth. <3<3<3

9 comments:

syeena hamdan said...

life is too busy right....no worry... still waiting 4 u...

Anonymous said...

Quick updates the story..!! We want hana & daim... This is not a happy ending...!! Previous chapters Is not a good chapter to read... Where is daim?? Dont make the reader crying...

ana bukit said...

Take ur time. Sy nk bc novel yg ada kualiti. Jd sy x kisah tgg lama asalkn ada update. Bkn senang nk tulis novel yg best mcm ni..... Apa pun i miss u hana n daim

Rashidah Ramlan said...

Bilakah agaknye.....?new entry....ooo new entry...huhuhu8

Rosebud said...

Salam korang. saya tau saya tau, post baru masih tak pos pos lg. pos laju terkendala sekejap. huhu. sorii sayangs. sbnrnya, skg ni saya tgh dlm sem akhir master. research project tgh on going, pegi kelas, masuk lab, hadap serangga dr pagi smpi ptg, assignmts yg bkajang2 smpi saya xmampu nak update ABHT. sorii sgt2. insya Allah, mid sem (bln 10) nanti saya akan update. insya Allah. xjanji. okey? jgn risau, saya takkan abandon cerita ni. this is my baby. I'll finish it. Dan pls jangan plagiarize cerita ni ya sbb saya tgh dlm pembikinan nk hntr kt publisher. mohon doa kalian moga cerita tak seberapa ni dibukukan one day. aamiin. thanks korang. i love u ols to da outer galaxy! <3

Rashidah Ramlan said...

Cian adik sibuk sgt....tp...mmg dh windu ngan hana daim nih...huhuhu

Anonymous said...

Kak rosebud. Bedah suka sgt cerita akak ni. Emm ni kisah cinta akak ke ? Mcm sweet sgt je. Hmm harap harap daim hana bersatu la kak.
-BedahHikpop-

Anonymous said...

Akakkkk. Bilerr nak update. :(((( derita woo tunggu sambungan novel nih.

Anonymous said...

kak ain~ gud luck in yr master n pmbikinan novel tuh.. aamiiin. tak sabar for the next chapter :)) thee hee hee

Post a Comment