Thursday, August 28, 2014

#MintakMaaf

Rosebud says:

Assalamualaikum sayangs~

Bila kena sound kat komen baru laaa aku nak gatal mintak maaf. huhu..

Sorry bebanyak atas kelewatan meng-update cerita tak seberapa ni. Terlalu terlampau-lampau tak hingat punya busy sampai tak mampu nak curi masa untuk menyambung dan upload cerita.

Hidup sebagai seorang mahasiswa ni lagi busy sebenarnya dari PM. err...

(bunyi cengkerik..... cip cip cip)

Poyonya ayat aku ni kan. Saya baru balik sampling kat Perak, sekarang ni tengah prep utk masuk sem terakhir. Tak sabar nak habiskan master ni. arghh! Insya Allah, saya akan cuba sedaya upaya curi masa untuk menaip ya. Don't worry. Cerita ni masih kukuh di hati saya and I would never abandon it. Never. 

Please korang, bersabar and keep on supporting me. Yeah saya ada masa menaip entry mintak maaf tapi takda masa nak taip ABHT. Banyak alasan kan. Maaf....

Hontou ni gomennasai!

Insya Allah will update. soon. maybe. but will update. Promise!

Thanks byk korang and take care. I love you ols to the moon head to stars back to earth. <3<3<3