Monday, February 24, 2014

Seuntai kata untuk dirasa dr Cik Rosebud. hehe

Assalamualaikum readearsSssss~

Saya selalu imagine, kalau korang jumpa saya eye-to-eye, mesti korang cekik leher ni sambil jerit, "Apehal ko kura-kura sangat ha?  Siput babi pun lagi laju!" kan?? hehe

Sorilaaaaaaaaaaaa (air mata nak leleh tapi tahan, tahan.)

Firstly, alhamdulillah, impian nak sambung master tercapai jugak. I'm officially a master student kat UKM. wuhoooo.. Taking Entomology. Nate apa tu? Haa pi google. aku pun baru tahu nate apa ni. hahahaha. ><

Anyway, impian di hati nak sambung ke oversea. Kita dah apply, kalau ada rezeki blajau sana, akanku ucapkan sayounara kepada UKM dan Hollaaaa UK! huhu. ceh, belum apa-apa angan-angan dah tinggi melangit. Ingat, 

setiap kejayaan itu bermula dengan angan-angan! (Rosebud,2014) :P

So disebabkan saya dah jadi student, memanglaaa masa tu tak terbahagi. Mana nak stadi, mana nak layan drama Korea, mana nak hadap Running man, mana nak kaji serangga. Hailoo. harap korang sabar menanti. Insya Allah ada kelapangan, akan saya update next chap. 

Tentang Hana & Daim, rilekslaaaa. belum ending pun. ada twistnya. maybe korang dah boleh agak, maybe korang tak teragak. apa-apapun outcome, pleaseee keep supporting me yeah. And doakan saya dapat sambung kat UK tau. siap MARA sponsor lagi tau. Aamiin insya Allah!

Loveeeee you ols!!!

Take care. 
#SayaRosebud #SayaStudent #SayaPenulis #SayaFisabilillah.


1 comments:

Anonymous said...

Fighting kak rose x)
Love your writings~~
Gud luck in your life and hope kak rose selalu berada di lembayung rahmatNya :DD

Lots of love,
Your hard die fan (poyo je ayat)

Ngee~

Post a Comment