Monday, November 4, 2013

Aku Bukan Hana Tajima...Dalam pembikinan~

Assalamualaikum dears,

Salam Maal Hijrah 1435! Pejam celik sekejap je dah setahun. Time flies super duper fast. Saya harap korang semua tak lupa baca doa akhir tahun dan awal tahun tadi. Besar rahmatnya insya Allah. 

Anyway, I know I know. I still haven't update this humble story. I will, in anytime soon.. The chap still hasn't finished. Susah sebenarnya nak menulis cerita ni. Bila dtg writer's block, memang mcm nak gila rasa. Rasa bersalah kat korang, rasa nak hentak kepala kat lappy, macam2 rasa ada. huhu..

Harap korang banyakkan bersabar. I have no intention of abandoning this humble story. there's more to come insya Allah. I've been very busy, this week is my final week working with my brother kat Cosway dia. Then lepas tu, balik Melaka. hip hip hooreyy. :)

Doakan saya dapat further master dalam bidang yang betul-betul sesuai untuk saya, insya Allah. Aamiin. Kalau rezeki keje, kejelaa. mana2 la asalkan it's a blessed path. insya Allah. :)

Thanks guys for your support. You have no idea how much this means to me. Keep supporting me, banyakkan bersabar dgn kelambatan saya. Terima kasih daun pudina korang. You guys rock stars! <3

Love,
Rosebud.


*kata takda masa nak update, tp ade pulak aku masa type mesej ni berjela-jela kan? ahaks. korang tatau, teruk jugak kena sound dgn abg. time2 closing, kita dok menaip pulakkan. sori acik ><

jaa ne. 



1 comments:

Maryatul Syina Hamdan said...

in shaa Allah...everything will be fine...hope idea mencurah-curah akan datang...hari2 jenguk blog u...keep it up..

Post a Comment