Thursday, June 6, 2013

Aku bukan Hana Tajima! Dari hujung Rambut ke hujung kaki...

Assalamualaikum ohsem readers!

Masya Allah. Firstly, Alhamdulillah, everyday people keep reading this humble story, I am nothing but grateful. Subhanallah..^^
Terima kasih daun pudina (sambilan tunduk sikit ala awek kpop) ><
Saya nak mohon maaf sbb lama tak update. Chapter seterusnya da ditulis pun cuma tak berkesempatan utk upload.. Lately ni my life boleh dikatogerikan ala ala org nomad smpi jet lag kepala ni.huhu and I didn't bring kitab Aku Bukan Hana Tajima!.... (Walhal ke JB-KL-Melaka je kot) over noks! kekeke..

Tp itu semua alasan! That's why I wrote this entry of apology.

Insya'Allah I'll update this humble story as fast as I can. I'll try. Insya'Allah don't give up on me okey. Keep supporting me guys! ^^

*sementara tunggu next chap, rewind rewind balik chapters sebelumnya. Mana tau boleh kasi mekar bibir tu kan ><

P.s doa kan saya dpt further study yep Aamiin. ^^




4 comments:

cik syafa said...

Aaminnn, insya Allah. =) btw hari2 mesti jenguk blog akak yg super duper ohsem ne. tp mesti tak ada entry bru. sedih sgt, ingatkn akak da tak nak smbung lg.ehehe apa2 pon kmi sentiasa tunggu walaupun sebulan skli satu entry. janji akak terus tulis ABHT ne sampai habis, dan akan terus d publishkn nanti. tak sabar nak baca dlm versi cetak.ehehe fighting akak! :D

Rosebud said...

I won't stop writing this humble story, don't worry. ^^ keep supporting yep. thank you very much! ^^

syizac sweet said...

Aminnnn....in shaa Allah ada rezeki tu...akak pun hari2 tgk blog ni...tak sabar nk baca 'humble story' as u said....i loikeee.....ngeee....

Anonymous said...

wahhhh, . . ok nice. . . (^o^)

Post a Comment